Още един срамен ден за българския парламент и за българския

...
Още един срамен ден за българския парламент и за българския
Коментари Харесай

Атанасова: Най-добре днес да гласуваме две оставки - на Минчев и кабинета

Още един неприличен ден за българския парламент и за българския парламентаризъм. Стигна се до такава степен, че се показва прочувствена неустойчивост от най-високата естрада в българската страна, от хора, които имат самочувствието, че могат да вземат решение рецесии да ръководят страна, да имат решения да са смяна.
Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка изявлението на премиера Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Търпеливо изчаках изявленията на групите и все по-неясен за мен става въпросът с какво през днешния ден този спор способства за страната, за жителите, за разговора, за решенията за рецесиите “, съобщи Атанасова.Според Атанасова дебатът не способства за по-голямото доверие в българската политическа система, за по-голямото доверие в партиите и в хората, които с помощта на вота са тук.
„ Видяхме безчинство върху демокрацията. Много по-добре, в случай че през днешния ден гласуваме две оставки - тази на Никола Минчев и тази на държавното управление “, съобщи още Атанасова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР