Още един случай на лека телесна повреда, определена за жена,

...
Още един случай на лека телесна повреда, определена за жена,
Коментари Харесай

Дебора 2! Лека телесна след дупки от шило, зверски бой и мъчения с отвертка на млада майка

Още един случай на лека телесна щета, избрана за жена, която три дни е била стреляна, измъчвана и бита от брачна половинка си по изключително нечовечен метод.

" И извади револвера и стреля против мен. И стартира с адската завист, с токати да ме удря в гръдния панер ", описа битото момиче, представено от Glasnews.

" Само желая едно да кажа. Ще направя ликвидиране. Невиждано до момента. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували.

По принцип, за ликвидиране е 20-30- до живот. Аз минавам под 20, тъй като си признавам виновността. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър юрист, 15 години. В най-лошия случай, с работа, предварително, на 10-тата година съм вънка ", споделя в запис насилникът и брачен партньор на момичето.

" Много се радваме, че се прибра жива, тъй като вика мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме, да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат дори у дома с ковчег ", описаха родителите на момичето.

Тя е на 24 години от Пловдив. Разбираме, че момичето е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Твърди, че е пребита от брачна половинка си. Не крие раните си, само че крие своята идентичност.

" Не желаем, в случай че някой разбере за кое момиче става въпрос да се разгласяват нейни фотоси, ние си споделяме истината, с цел да има правдивост ", сподели майката на момичето.

Родителите на младото момиче не желаят дават публичност на случилото се с щерка им досега, в който виждат констатацията на правосъдния доктор, който дефинира положението на щерка им като лека телесна щета.

" Значи би трябвало човек да почине, да се случи най-лошото, с цел да може да се написа, че повредата е или междинна, или тежка щета ", уточни майката.

" Съпруга ми употребяваше опиати. Така стана, че той видя някакви клипчета в Телеграм, обаче аз нито имам такива клипчета и фотоси.

Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и той тогава се ядоса още повече и стартира да ме удря, с цел да може да се спре, да не ме удря, аз взех решение, да му споделям това, което той желае да чуе. Изкара от багажника на колата една железна тръба ", описа битото момиче.

" Бита, насинена, надупчена с шило, с отверка. А тук лекарят е писал лека телесна щета ", обявиха родителите.

27-годишният Денис има богато престъпно минало. На въпрос дали се е случвало и различен път да й протяга ръка, той дава отговор: " Всичко което се е случило в Германия си остава в Германия ".

Мъжът беше арестуван от пловдивските криминалисти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР