Още един символ на поколения българи си отиде. Човек, който

...
Още един символ на поколения българи си отиде. Човек, който
Коментари Харесай

Стотици се поклониха пред тленните останки на Иван Ласкин

Още един знак на генерации българи си отиде. Човек, който не влизаше в рамки, само че беше почтен, добър, никому неприятно не е сторил, подготвен беше да раздели залък с другари. Той не направи никакъв компромис и до последния си ден, човек със ужасно възприятие за комизъм, с доста подигравка, човек, който постоянно споделяше това, което мисли. Така описаха Иван Ласкин част от хората, които пристигнаха на поклонението пред обичания български артист в храма „ Св. Седмочисленици”, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Много е тъжно, още един знак на генерации българи си отиде. Много мъдро момче беше, доста надарен “, сподели министърът на културата Боил Банков. Той уточни, че се е виждало още от възпитаник, че има изключителни гении.

" Такъв беше почтен, непосредствен - ние това постоянно назоваваме скандално. Не, доста боли истината и повече ще ни липсват хора, които споделяха истината. На мен персонално той ще ми липсва. Имах потребност от подобен човек. С него ще си отиде късче от истината на тая страна, от мъжкарлъка да можеш да го казваш. Човек, който не влизаше в рамки, само че беше почтен, добър, никому неприятно не е сторил, подготвен беше да раздели залък с другари “, сподели някогашният министър на културата Вежди Рашидов.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ!
" Човек, който доста обичаше България и считам, че и България доста го е обичала. Просто тъй като той остана от дребното хора и изгоря, несъмнено с тази борба по един или различен метод, правилен на характера си. Той не направи никакъв компромис и до последния си ден, човек със ужасно възприятие за комизъм, с доста подигравка, човек, който постоянно споделяше това, което мисли и в последна сметка годините на сложната народна власт по един или различен метод си отмъстиха, поради неговата почтеност и прямост ", сподели Ути Бъчваров.
Ласкин, един от най-харизматичните, обичани и надарени български артисти, си отиде на 48-годишна възраст на 6 януари, след престой в тежко положение във ВМА. Иван Ласкин остави съществени следи, както в киното, по този начин и в театъра. През 1986 година детският сериал „ Васко да Гама от село Рупча” го трансформира в най-популярното момче у нас. По-късно приключва ВИТИЗ. Незабравими остават функциите му и в сериали като „ Хайка за вълци” и „ Дунав мост”. Играел е на сцените на Народен спектакъл " Иван Вазов ", Театър Българска Армия, Малък Градски Театър " Зад канала " и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР