Още един руски топ мениджър бе намерен мъртъв на балкона

...
Още един руски топ мениджър бе намерен мъртъв на балкона
Коментари Харесай

Още един руски топ мениджър се самоуби

Още един съветски топ управител бе открит мъртъв на балкона на жилището си в Москва.

52-годишният Павел Пчелников бе началник на " Връзки с обществеността " на железопътната компания на Русия, която е една от най-големите в света, предаде .

Пчелников е най-малко 10-ият топ управител, който губи живота си след началото на войната в Украйна.

На 1 септември ръководителят на " Газпром " Равил Маданов се метна от шестия етаж на болница в Москва. Според слуховете той е бил съществено пребит и хвърлен от прозореца тъкмо в деня, в който Владимир Путин бе в болничното заведение, с цел да отдаде респект на Михаил Горбачов.

През юли шефът на транспортна компания, обвързвана с " Газпром " Юри Воронов бе открит мъртъв в басейна на вилата си.

Александър Тюляков, който отговаряше за сигурността в " Газпром " бе открит мъртъв от любовницата си единствено ден след нахлуването в Украйна.

Три седмици преди този момент шефът на превоза на " Газпром Инвест " Леонид Шулман бе открит в банята си в Санкт Петербург в локва кръв и доста прободни рани по тялото си.

Милиардерът Александър Суботин, обвързван с " Лукойл ", бе токсичен най-вероятно с змийска отрова, откакто получил препоръки от шаман.

През април обвързваният с " Газпромбанк " Владислав Аваев се самоуби, като преди този момент умъртви жена си Елена и 13-годишната им щерка.

Няколко дни по-късно и милиардерът Сергей Проценя се обеси във вилата си в Испания, като преди този момент умъртвил брачната половинка си Наталия и щерка си Мария.

Съмнителна е и гибелта на Иван Печорин, един от ръководителите на близката до Путин " Компания за развиване на Далечния Изток и Арктика ". Той падна от лодка във Владивосток по време на интернационална конференция.

Телекомуникациите също бяха наранени. Роденият в Украйна милиардер Евгений Палант бе открит гол до брачната половинка си Олга от щерка им.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР