Още един роден играч е обсъждан от ръководството на Левски

...
Още един роден играч е обсъждан от ръководството на Левски
Коментари Харесай

Левски се интересува от звездата на ЦСКА 1948

Още един роден състезател е обсъждан от управлението на Левски за зимната селекция, твърди “Меридиан Мач”. Треньорът Петър Хубчев и помощниците му са хвърлили око на Андон Гущеров. Звездата на ЦСКА 1948 е водач при голмайсторите във Втора лига със 17 попадения от началото на сезона. Хубчев даже го гледа онлайн в едно от семействата на “червените”. Бившият народен селекционер не крие, че има потребност от попълнения във всички линии. Освен това на “Герена” оповестиха още при започване на годината, че приоритет ще бъдат родните футболисти.

Според “Меридиан Мач” от Левски към този момент са договорили с Ботев (Пловдив) привличането на Кристиан Димитров. Очаква се бранителят този път да пблече синята фланелка, с която се размина на два пъти досега. Не е ясно обаче дали от ЦСКА 1948 ще желаят да се разделят с лека ръка с Гущеров, който е в основата на съвсем всички победи на тима досега.

Това стана и повода да бъде награден с нов контракт, в който “червените” са присъединили и много сериозна откупна цена. Причината е, че още няколко отбора от елита афишираха интерес към петричанина. Ботев (Пловдив) даже насочи питане за него. Оборът от Втора лига обаче изиска доста пари за Андон.

Нападателят е мечтан също по този начин и от Черно море. Юношата на Беласица може да бъде употребен и като атакуващ халф. efbet Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Левски 2:1краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР