Още един прекрасен повод да се обадите на хората, които

...
Още един прекрасен повод да се обадите на хората, които
Коментари Харесай

Имен ден празнуват Снежана и Белослава

Още един прелестен мотив да се обадите на хората, които обичате.Честит Имен Ден! Честит професионален празник!
На 14 декември имен ден честват всички, които носят прелестните зимни имена  Снежана, Снежанка, Снежа, Снежка, Снежина,  Белослава, Белчо

 

 

Имената, свързани със снега, ясно демонстрират, че сме в сезона на зимата. А и да не забравяме, че в предишното, когато при нас идваше Дядо Мраз, с цел да ни остави дарове, той беше придружаван от неговата Снежанка.

 

 

 

 sneja

На 14 декември имен ден честват доста българки със снежни имена

На 14 декември честват своя професионален празник всички ветеринари.

Една любопитна и значима специалност. Хората, които поставят големи грижи както за животните по селата и във фермите, чиято цел е дават мляко, по-късно и месо, да бъдат яздени и да стават първенци по конен спорт, по този начин и за глезливите домашни любимци, чиято функционалност е просто да радват своите стопани.

мето Снежана значи бяла, чиста и по природа дамите, които носят името Снежана са оптимистки, постоянно се надяват на нещо хубаво и положително, те са отлични уредници.

Белослава е славянско име, което значи бяла популярност. Жените с това име са сантиментални, поредни и откровени в връзките си с хората. Много инициативни и проспериращи. Те са надарени с изискан нюх за хубостта, а богатата им психика разкрива податливост към изкуството и изключително артистични способности. Много интуитивни и отзивчиви, положителни и очарователни персони, търсещи равновесие и баланс с природата и хората от своето обграждане, те са измежду хората, които с лекост реализират нравствен и физически комфорт.

topactualno.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР