Още един полицай, станал свидетел на януарските безредици на територията

...
Още един полицай, станал свидетел на януарските безредици на територията
Коментари Харесай

Самоуби се трети полицай, пазил Капитолия при безредиците на 6 януари

Още един служител на реда, станал очевидец на януарските вълнения на територията на Капитолия в Съединени американски щати, се е самоубил. Това съобщи кореспондентът на CNN Маршал Коен в профила си в Twitter, базирайки се на Централното полицейско ръководство.

По-рано вестник Вашингтон пост, базирайки се на шефа на полицията във Вашингтон Робърт Конти, заяви, че двама служители на реда са се самоубили след събитията от 6 януари, съобщи БГНЕС. " Централното полицейско ръководство на окръг Колумбия удостовери гибелта на служителя на реда Гюнтер Хашид ", заяви кореспондентът.
 13 конгресмени ще вземат участие в комисията за следствие на безредиците в Капитолия 13 конгресмени ще вземат участие в комисията за следствие на безредиците в Капитолия
Лидерът на републиканското малцинство в Камарата на представителите на Кевин Маккарти разгласи лист с петима от членовете на партията си...

Непосредствено след последва самоубийството на 51-годишния американски служител на реда Хауърд Либенгуд, който е бил в защитата на Капитолия. Полицаят е умрял на 9 януари. Седмица по-късно полицията удостовери и втори случай на служител на реда, лишил самичък живота си - Джефри Смит. Той е бил в защитата на Капитолия в продължение на над 12 години.

БГНЕС напомня, че на 6 януари последователи на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп нахлуха в Капитолия след митинга на Тръмп във Вашингтон, конгресът беше пресечен за няколко часа. В резултат на безредиците бяха убити стачкуващ и служител на реда, а други трима починаха по време на митингите. След като органите на реда отстраниха протестиращите от постройката на Конгреса, конгресмените утвърдиха успеха на демократа Джо Байдън.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР