Още един от младите кадри на Продължаваме промяната - ,

...
Още един от младите кадри на Продължаваме промяната - ,
Коментари Харесай

И Яна Балникова от ПП няма да е в листите, напуска политиката -

Още един от младите фрагменти на " Продължаваме промяната " -, разгласи, че няма да е в листите за изборите на 2 октомври. 

В предходния мандат Балникова стана народен представител от Габрово, а скоро по-късно, с цел да работи в Министерския съвет.

В пост в персоналния си фейсбук профил младата дама афишира, че няма да е в листите и " няма да има опция " да се занимава с политика.

Ето какво написа тя:



Балникова беше заместител на Кирил Петков, до момента в който той заемаше поста на стопански министър в първото служебно държавно управление за тази година. Впоследствие, в неговия кабинет тя бе консултант на министър-председателя.

Вчера досегашният началник на кабинета на Кирил Петков -, разгласи, че няма да взе участие в предизборните листи на " Продължаваме промяната ". Бориславова коментира, че да се занимаваш с политика в България има своята цена и няма право да я трансферира върху екипа и работата на " Продължаваме промяната ", като означи офанзивите против самата нея. Юристката от Харвард не написа изрично дали би останала в политиката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР