Още един от кандидатите за лидер на БСП - Георги

...
Още един от кандидатите за лидер на БСП - Георги
Коментари Харесай

Само Кирил Добрев остана срещу Нинова за лидер на БСП |

Още един от претендентите за водач на Българска социалистическа партия - Георги Тодоров, се отхвърли от присъединяване в конкуренцията. 

На среща, проведена от БСП-София, той разгласи, че в деня на вота - 12 септември, счита да отиде за гъби. Преди него Красимир Янков и Валери Жаблянов, че се отдръпват от борбата за ръководител на Българска социалистическа партия и приканват за протест на идния вътрешнопартиен избор.

" Цял месец поставих оптимални старания да се показва добре в тази акция, само че стигнах до извода, че няма да имаме този избор, който чакаме. Затова счетох, че е по-честно и към мен самия, и към всички вас, да се отдръпва ", изясни Тодоров. 

На срещата в НДК пристигнаха единствено Тодоров и Кирил Добрев. Корнелия Нинова по-рано денем разгласи, че е на среща със социалистите в Стара Загора. 

От отсъствието на водача на партията Корнелия Нинова на срещата със столичните социалисти губи Българска социалистическа партия, разяснява Кирил Добрев. 

" От това губи Българска социалистическа партия, всички ние имаме своето мнение за развиване на страната и партията. Начинът, по който се пробва да пропусне дебатите и срещата с друтите претенденти, е афектиран за Българска социалистическа партия ", съобщи той. 

" Цялата тази акция я бяхме замислили, както я вършат естествените социалистически партии в Европа, а там всяка седмица имаше диспути по разнообразни тематики. Силата на социалистите е в палитрата от разнообразни отзиви и хора, скърбя, че това не се получи при нас, че Нинова пропусна всички диспути, а от това губи партията ", сподели още той.

По думите му има съображение да се счита, че изборите са опорочени, като даде образец, че даже не се знае какъв брой са членовете на Българска социалистическа партия.

" Но считам, че единственият метод да противодействаме е да участваме, с цел да можем с хората, които ни поддържат, да спрем метода, по който желаят да вършим избори. Правим избори като ГЕРБ ", дефинира Добрев.

" Като сме приели тези правила, дайте да я бием по нейните правила ", заключи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР