Още един олигарх близък до Путин се обяви в подкрепа

...
Още един олигарх близък до Путин се обяви в подкрепа
Коментари Харесай

Шефът на Вагнер подкрепи Кадиров

Още един олигарх непосредствен до Путин се разгласи в поддръжка рецензиите на Рамзан Кадиров към управлението на " специфичната военна интервенция " в Украйна. Кадиров обаче поддържа и използването на нуклеарно оръжие. 

Петербургският предприемач Евгений Пригожин, прочут като „ готвача на Путин “, поддържа рецензиите, отправени от водача на Чечня Рамзан Кадиров против съветското военно командване – той излезе с остро изказване след триумфите на украинската войска при Лиман, съобщи Би Би Си, представена от " Марица ". 

Кадиров съобщи, че би разжалвал виновния за неуспеха на руснаците при Лиман генерал-полковник Александър Лапин и би го изпратил като редови войник на фронта. Той прикани също за радикални ограничения, в това число приложимост на нуклеарно оръжие. " Експресивното изказване на Кадиров, несъмнено, напълно не е в мой жанр. Но мога да кажа: " Рамзан, хубавецо, давай "! Всички тези отрепки да отпътуват с автомати боси на фронта. ” – гласи коментар на Пригожин, оповестен от неговата пресслужба.

Той до неотдавна скриваше, че стои зад частната военна компания " Вагнер " (от името на Рихард Вагнер - обичания композитор на Хитлер), използвана от Кремъл в интервенции за силово налагане на съветското въздействие в Сирия, страни от Африка, а в този момент и на украинския фронт.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР