Още един млад живот си отиде.25-годишен млад мъж катастрофира до

...
Още един млад живот си отиде.25-годишен млад мъж катастрофира до
Коментари Харесай

Поклон: Иван на 25 години от Аксаково е загинал с мотори си

Още един млад живот си отиде.

25-годишен млад мъж катастрофира до Генерал Кантарджиево и почина.

Той Иван Илиев от Аксаково. 

Почит към младия мъж изрекоха във Facebook страницата: Монумент “В името на живота и в полет към безкрая ”.

От там насочат обръщение към всички:

“Погледнете небето, другари! Тази вечер е малко по-светла, тъй като през днешния ден изгря една нова звезда, едно младо момче. Днес към 13:00ч. на завоите при с.Кантарджиево се случи непоправимото. Едва на 25г., с целия живот пред себе си, с безчет несбъднати фантазии и проекти за бъдещето отлетя от завоя Иван Илиев от гр. Аксаково, оставяйки почернени майка и татко да оплакват сина си и другари да жалят за изгубения приятел. Потърсете го измежду звездите, махнете му за довиждане и се пазете момчета и девойки! Не зачерняйте родители и близки! Живейте! ”



Валят мнения под поста. Според някои виновността е на страната, че не е направила писти за мотористите, а съгласно други тръпката от моторите е закономерно, обвързвана с риска от съдбовен край:

" Много тъжно. От по кое време трябваше страната или частен вложител да създадат най-малко 2 читави писти. Мир на праха му и съболезнования на околните и другари. "

" Да доста е тежко и моя Племенник кара звездния си мотор пазете се деца желая да помоля всички хора не карайте с висока скорост пияни дрогирани тъй като се затрива и различен живот и давайте път на пешеходците и пазете колкото е допустимо Мотористите животът е скъп благи хора "

" Съболезнования на околните тъгата е огромна знам какво е да загубиш Детето си Племенника ми беше Моторист загуби живота си на 27 години на 17 юли 2021 година той е варна няма такава болежка в душата на околните която може да се излекува тя е за цялостен живот "

" ДО КОГА ще се погребваме, Мотоциклета е Емоция, Преживяване, Начин на живот....не е 18секунди адреналин с 200км. Моля спрете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР