Още един месец означава още едно изчистване за Netflix –

...
Още един месец означава още едно изчистване за Netflix –
Коментари Харесай

Всичко, което напуска Netflix през юни – включително забавната трилогия „Махмурлук“ и вълнуващия филм за Том Круз

Още един месец значи още едно изчистване за Netflix – тъй че в случай че желаете да видите някое от следните неща, по-добре побързайте!

Една от най-големите загуби за библиотеката в Обединеното кралство безспорно е трилогията The Hangover, която беше налична за поточно предаване единствено за клиенти през последните девет месеца. Комедията от 2009 година наблюдава трима другари - Фил (Брадли Купър), Стю (Ед Хелмс) и Алън (Зак Галифианакис), които се разсънват в хотелска стая в Лас Вегас без спомен за ергенското празненство от предходната нощ и откриват, че младоженецът, Дъг, липсва.

Докато постепенно сглобяват дивата си нощ, те се натъкват на поредност от странни и възмутителни обстановки, в това число открадната полицейска кола, тигър в банята им и бебе, което не могат да обяснят. Триото би трябвало да наблюдава стъпките си, с цел да откри Дъг и да го върне в Лос Анджелис в точния момент за сватбата му.

Филмът е прочут със своя безразсъден комизъм, изненадващи обрати и запаметяващи се осъществявания, изключително на Зак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР