Още един лекар е обект на разследването за смъртта на

...
Още един лекар е обект на разследването за смъртта на
Коментари Харесай

Още един лекар е обект на разследването за смъртта на Марадона

Още един доктор е обект на следствието за гибелта на Диего Марадона, който умря предходната сряда. Това е доктор Пабло Димитроф, който е шеф на клиниката „ Оливос “, където неотдавна беше направена мозъчната интервенция на Марадона. До момента аржентинските управляващи проверяваха дейностите на персоналния доктор на футболната легенда Леополдо Луке и психиатърката Аугустина Косачов.

Д-р Димитроф е подписал документа, с който Златното момче е освободен от лечебното заведение. Другите подписи са на Леополде Луке и на дъщерите на международния първенец от 1986 година Джанина и Хана.

Във въпросния документ обаче е записано, че клиника „ Оливос “ не освобождава Марадона, тъй като той е подготвен за изписване, а тъй като такова е желанието на фамилията му. Лечебното заведение предлага лекуването на футболната легенда да бъде продължено в санаториум. В сходно профилирано заведение „ Суис Медикал “ Дон Диего прекара първата седмица след мозъчната интервенция.

От фамилията декларирали, че са обезпечили всичко належащо Диего Марадона да бъде под наблюдението на медицински лица. Затова в този момент управляващите ревизират дали изобщо е бил извършен надзор над последващото лекуване на Златното момче или е имало неглижиране на отговорностите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР