Още един дрон с неизвестен произход е открит в Московска

...
Още един дрон с неизвестен произход е открит в Московска
Коментари Харесай

Още един дрон открит в района на Москва

Още един дрон с незнаен генезис е открит в Московска област .

По информация на ТАСС безпилотният летателен уред е открит в  района Павлово-Посад . Дронът е бил с два парашута. По данни на правоохранителните органи в дрона не са открити взривни субстанции или взривни устройства.

Органите на реда работят на мястото на случая. Собственикът на дрона е в развой на определяне.
 Дрон с експлозиви стигнал Московска област
Дрон с експлозиви стигнал Московска област

Тази заран дронове летяха и над Севастопол

По-рано службите потвърдиха, че в покрайнините на Ногинск, който се намира покрай Павловски Посад, е открит дрон с тегло към 100 кг. Според ТАСС и Интерфакс той е съдържал торбички с експлозиви. По-късно РИА Новости отхвърли да е имало експлозиви, само че написа, че дронът е бил с мотор, създаден в Съединени американски щати.

Припомняме, че при започване на годината, към този момент след изтощителна и несполучлива атака на Бахмут и при очакване на украинска контраатака , в Москва и Подмосковието в европейската част на Русия,. Те провокираха паника в обществените мрежи.

Днес пък американският вестник Washington Post излезе с провокативна публикация, че украинските въоръжени сили сa възнамерявали да ударят Москва на годишнината от началото на войната, 24 февруари 2023 година, само че не са го създали по гледище на Вашингтон.

Тази нощ - базата на съветските военноморски сили в Черно море, която е в Крим. И тази информация не е коментирана от украинска страна до този миг.
 Washington Post: Украйна щяла да удари Москва на годишнината от началото на войната Обновена
Washington Post: Украйна щяла да удари Москва на годишнината от началото на войната

Не го направила по гледище на Вашингтон; Киев отхвърля

ТАСС оповестява и че на територията на петролна рафинерия в Капотня е паднал квадрокоптер , а наоколо до него е открит пикантен спрей. " Предишния ден на територията на Московския нефтопреработвателен цех в Капотня, на 10 метра от оградата, беше открит квадрокоптер Mavic-820677, с неговата марка и ключова дума върху тялото, устройството е било оборудвано с видеокамера. В момента на инспекцията квадрокоптерът не е работил ", декларира източникът от службите пред организацията.

Също по този начин по време на огледа на местопроизшествието е открита флаш карта, взета от квадрокоптера . В машината не са открити експлозиви или взривни устройства. В момента се организира следствие на случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР