Още един действащ министър стана клиент на Иван Гешев напълно

...
Още един действащ министър стана клиент на Иван Гешев напълно
Коментари Харесай

Боил Банов става обвиняем заради съглашателство с Васил Божков?

Още един настоящ министър стана клиент на Иван Гешев изцяло ненадейно по време на турбуленцията в страната. Министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за е допустимо да стане обвинен поради съглашателство с Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, научи Lupa.bg.

Оказа се, че Банов, станал известен с репликата "Ало, Банов съм " от сигнала на Елена Йончева преди година и половина, е съгласувал плана за градеж на небостъргач в центъра на София в жестоко нарушаване на Закона за културното завещание. Още сутринта в културното министерство влязоха прокурори и следователи, с цел да търсят документи и да разпитват очевидци. На този стадий Банов не е разпитван, само че това евентуално ще се случи в понеделник.

Стана ясно защо ще дава отговор министър Банов пред прокуратурата

Небостъргачът “Ай тауър” (I Tower) е на пл. “Македония” в София, където преди години беше ситуиран циркът. Върховната административна прокуратура (ВАП) се е самосезирала по медийни изявления, че се строи нелегално. Проверката на ДНСК посочила, че планът на постройката не е координиран на кота “над 0” с Министерството на културата. А е трябвало, тъй като постройката на Министерството на земеделието е на по-малко от 50 метра от небостъргача, а тя е монумент на културата.

Заради неналичието на координиране с Банов в четвъртък началникът на ДНСК е издал заповеди за прекъсване на осъществяването на двете здания на небостъргача. Инвеститорът обаче възразил и изискал да не се издават заповедите. Оказало се, че ден по-рано - в сряда, Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за е съгласувал плана по молба на вложителя, само че в жестоко нарушаване на Закона за културното завещание.

След като отчетът на ДНСК дошъл във ВАП, е сезирана Специализираната прокуратура поради данните за осъществено закононарушение. Прокуратурата е предложила на основния проектант на Столичната община да реши дали да предприеме ограничения за прекратяване на нарушаванията, както и за прецизно съблюдаване наредбите на нормативните актове, свързани със законността на градежа и одобрение на капиталовия план. Дали има нередности в документите за градежа и направил ли е Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за закононарушение, е въпрос, който ще откриват проверяващите.

Иван Гешев разкри ще има ли идващ министър с обвинявания

Зад “Ай тауър” публично стои италианска компания с шеф Виторио Гори, само че е обществена загадка в строителния есктор, че действителният притежател на бъдещата многоетажна постройка е укриващият се от правораздаването в Дубай Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. По план “Ай тауър” би трябвало да се извисява на внушителните 113 метра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР