Още един депутат от БСП е заразен с коронавирус. След

...
Още един депутат от БСП е заразен с коронавирус. След
Коментари Харесай

Още един депутат от БСП с положителна проба за коронавирус

Още един народен представител от Българска социалистическа партия е инфектиран с ковид. След като в четвъртък, от събота инфектиран е и Иван Димов Иванов от Варна, осведоми DarikNews.
Това разгласи самият той в персоналния си профил във Фейсбук.
 Бивш стопански министър и народен представител от Българска социалистическа партия е с ковид Бивш стопански министър и народен представител от Българска социалистическа партия е с ковид
Бившият стопански министър и народен представител от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, който е зам.-председател на парламентарната група на алените, е зара...
" Приятели, задължен съм да Ви уведомя, че през днешния ден 24.10. бях диагностициран с Коронавирус 19! Искам авансово да се извиня за породените паники и неудобства на всички, които бяха до мен през последните 4-5 дни! Бъдете здрави вие и вашите фамилии! ", написа той в обществената мрежа.
Положителната му проба излезе, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи на всички депутати, имали непосредствен контакт с Драгомир Стойнев, да се изследват за ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР