Още един депутат напусна “ (ИТН) вчера. Новината обяви Иван Хиновски. ...

Още един депутат напусна “ (ИТН) вчера.
Новината обяви Иван Хиновски.

Балабанов: Хиновски много ме забавлява

Още един народен представител напусна „ “ (ИТН) през вчерашния ден.

Новината разгласи Иван Хиновски.

„ Това е негов персонален избор и по никакъв метод не можем да спрем хората, когато вършат персонален избор. Повече се развличам с претекстовете на подобен вид персони и хора, които нощес взеха решение, че нещо не е наред с стратегиите в партията. Снощи взеха решение, че в енергетиката сме слагали инцидентни хора “, разяснява в „ Тази заран “ по бТВ Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

В известие Иван Хиновски споделя, че не утвърждава политиката на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на виновни позиции.

„ Всеки е свободен да вземе решението си. Това демонстрира, че в нашата партия има народна власт и всеки е свободен да прави това, което реши. Щом Хиновски е решил по този начин, пожелаваме му триумф “, сподели още Балабанов.

По думите му такива обстановки даже са оздравителни за партията. 

„ В борба хората с лидерски качества се демонстрират и отстояват позициите си. В момента парламентарната ни група е с 19 души макар бруталния напън, който не престава. Всички сега се държим като тим “, сподели още депутатът.

Той посочи, че Хиновски не е бил депутат в 47-ото Народно заседание.

 

Източник: novini.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg