Още един дългоочакван и важен за Ямбол проект – ремонтът

...
Още един дългоочакван и важен за Ямбол проект – ремонтът
Коментари Харесай

Стефка Костадинова ще бъде гост на официалното откриване на модернизираната лекоатлетическа писта в Ямбол

Още един дълго чакан и значим за Ямбол план – ремонтът и модернизацията на лекоатлетическата писта в Ямбол, приключва. 

Днес, с цел да проследят приключването на дейностите, още веднъж на място бяха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместител Енчо Керязов.

За да тестват настилката и да споделят своите усещания на място бяха и ямболски лекоатлети, които повече от 30 години чакат да упражняват в естествени условия.

Лекоатлетите споделиха, че са удовлетворени от настилката, която е изпълнена с материали на швейцарската компания „ Коника “ – международен водач в производството на настилки. Разчертаването е направено от лицензиран реализатор, от Естония.

Официалното разкриване на спортното оборудване ще бъде на 13 декември, вторник, от 13:00 часа. Община Ямбол кани жителите на града да участват на събитието!

Сред гостите ще бъдат олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и международни трофеи, международна рекордьорка в дисциплината скок на височина и ръководител на Българския олимпийски комитет – Стефка Костадинова, представители на Министерството на младежта и спорта, ямболски заслужили майстори за спорта, треньори и спортисти.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР