Още един блогър ще изгрее съвсем скоро в родния интернет

...
Още един блогър ще изгрее съвсем скоро в родния интернет
Коментари Харесай

Андреа оголи душата си: Певицата мечтаела за деца от 7 години насам, но...

Още един блогър ще изгрее напълно скоро в родния интернет хоризонт. Става въпрос за поп-фолк певицата Андреа, която показа, че в блога си ще приказва за нещата от живота, които я вълнуват. 

Признанието пристигна от следващата порция въпроси и отговори в Instagram, като и този път почитателите ѝ не пропуснаха да ѝ зададат някои в действителност доста персонални въпроси. Сред тях беше и този дали желае да има деца. 

Виж още: В сезона на баловете: Преслава събра съучениците, сестра ѝ им пя на събирането

Оказва се, че Андреа не просто желае деца, а мечтае за такива от 7 години насам. Въпреки това тя е уверена, че най-важното е децата в каква среда ще порастват, а родителите им да бъдат сплотени и за образец. Певицата призна, че за нея бракът има значение, само че не и кариерата - просто тъй като децата няма по какъв начин да ѝ повлияят. Въпреки това певицата декларира, че да имаш деца на цената на личното си достолепие и правила може да погуби индивида. 

Виж още: Откровението на една красива и млада баба: Глория с първо изявление след раждането на Галина 

Андреа бе запитана и по какъв начин поддържа тялото си. Тя не даде съответен отговор, само че показа, че предходната година по това време е спряла да се храни. Припомняме ви, че точно по това време предходната година стана ясно за следващата разлъка на певицата с Кубрат Пулев, като тя го упрекна в изменничество, изневери и неистини. По-късно даже оповести, че боксьорът е закупил жилище на любовницата си. 

Виж още: Една легенда на 40: Кубрат Пулев за родината, фамилията, децата и тоновете книги 

Именно за този интервал Андреа споделя, че била изпаднала в крайни положения, в които когато трябвало да се храни, изпитвала паника и даже суматоха. До хранително разстройство не се стигнало, само че признава, че концепцията да си слаб и хубав може да докара до рискови мисли. 

Днес Андреа е почитател на здравословното хранене и спорта, само че и признава, че нищо не оказва помощ повече от това просто да обичаш себе си. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР