Още един аматьорски клуб публично изрази подкрепата си за Димитър

...
Още един аматьорски клуб публично изрази подкрепата си за Димитър
Коментари Харесай

ФК Димитровец също подкрепи Бербатов за президент на БФС

Още един аматьорски клуб обществено изрази поддръжката си за Димитър Бербатов, който пробва да предизвика смяна на най-високите равнища в българския футбол. Това е играещият в пернишката регионална група ФК Димитровец (село Ковачевци).

" Ние от ФК Димитровец с.Ковачевци заявяваме, че ще издигнем кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС на идния избирателен конгрес на 18 Март 2022г.
 Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС: Знам, че най-после ще бъдем спечелили! Натискът би трябвало да спре Обновена
Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС: Знам, че най-после ще бъдем спечелили! Натискът би трябвало да спре

" Очаквам този конгрес да бъде още по-добре изработен и да не спринтирам по стълбите нагоре-надолу "

" Ние желаеме да кажем на всички клубове: Не се опасявайте от никой и нищо! Това със заканите и позвънявания по телефона до кметовете не плаши никой към този момент! Каквото и да стане на конгреса, клубовете в област Перник ще останат единни!!!

Обявяваме се за цялостна смяна в българския футбол и се доверяваме на Димитър Бербатов и неговия екип за тази смяна. Смятаме, че те имат нужните качества и воля да оказват помощ на българския футбол да тръгне в посоката на развиване! ", се споделя в известие на Димитровец (Ковачевци) в страницата им във " Facebook ".

В първите три дни на тази седмица малко над 40 клуба публично се обявиха като поддръжници на кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС и неговия екип. Редовният конгрес на централата, плануван от Изпълкома още през есента, ще се организира на 18-и март тази година.
 Нови два клуба поддържаха Димитър Бербатов
Нови два клуба поддържаха Димитър Бербатов

Това са Ямбол и Раковски (Ивайловград)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР