Още двама души са намерили смъртта си в блока на

...
Още двама души са намерили смъртта си в блока на
Коментари Харесай

Стягат курбан в блока на закланото семейство

Още двама души са намерили гибелта си в блока на ужасите в Пловдив, където брачен партньор закла обичаната си и по-късно се самоуби с нож. Курбан се гласят да създадат в дните след Великден съседите на младото семейство в Пловдив Ради Енев и Илияна, които оставиха сираче на годинка, написа "Пловдив24 ".

Най-неочаквано сутринта на 15 март 32-годишният мъж подлудял, взел кухненски нож и с особена свирепост умъртвил 29-годишната си жена. След като тя издъхнала, той отишъл в прилежащата стая и забил острието в гърлото си.

С тези два натрупа смъртните случаи в блока на улица "Димо Хаджидимов “ 11 стават общо 4 за няма и 2-3 години.

Първите два били с млади дами, които поставили завършек на живота си със скок от високо. "Хората в блока са потресени. Шокирани са. Снощи до късно гледах телевизия, че не можех да заспя. Млади хора си отидоха. Стана ми доста мъчително.

Трябва с бял тамян да прикадим блока и курбан да дадем, с цел да спрат нещастията “, бе безапелационна 75-годишната Иванка Кишкилова. Тя е един от доайените в блока, който педи години е бил благосъстоятелност на "Минстрой “-Мадан.

По думите на Иванка поп не им трябвал за прикадяването. Самите живущи в подредения и изпълнен с цветя вход щели да си осветят стълбището. "И освен. Хубаво е да прикадим и жилищата, в случай че съседите се съгласят. Ние сме доста обединен вход “, хвали комшиите си Кишкилова.

Според неофициална информация, труповете на Ради и Илияна няма скоро да бъдат освободени от Съдебна медицина, тъй като проверяващите са назначили тройна съдебно-медицинска експертиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР