Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона.

...
Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона.
Коментари Харесай

Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона

Още двама чужденци ще изоставен Левски след края на сезона. Това към този момент направиха други четирима играчи на „ сините”. Въпреки контракта с нов спонсор, който бе подписан преди дни, Драган Михайлович и Билал Бари ще си тръгнат от „ Герена”.

" Сините " имали желание да задържат най-малко до зимата Драган Михайлович, само че швейцарецът със сръбски корени е бил безапелационен, че ще търси ново предизвикателство в кариерата си. Такава е била и ангажимента му с Живко Миланов, който употребява връзки в Кипър, с цел да го докара, написа „ Мач Телеграф”.

Михайлович беше притеглен в АПОЕЛ като негов заместител, само че не съумя да пасне там и се стигна до разлъка с гранда. Така през зимата се озова на " Герена ", където първо се изявяваше като десен бек, а по-късно като крило и вътрешен халф. " Сините " обаче считат, че той е извънредно скъп, поради препоръките, които давал на младите играчи. На Коматево ясно се видя въздействието му, когато не спираше да изяснява на младоците към него какви позиции да заемат.

Бари пък предстоящо се оказа трансферна неточност и просто ще доиграе сезона на " Герена ". И за двамата обаче минутите в Левски ще бъдат плюс във визитката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР