Още двама българи са се свързали с посолството ни в

...
Още двама българи са се свързали с посолството ни в
Коментари Харесай

Още двама българи в Шри Ланка потърсили помощ от посолството ни в Индия

Още двама българи са се свързали с посолството ни в Индия след терористичните офанзиви в Шри Ланка. Броят на починалите в резултат на детонациите набъбна на 290 души, оповестиха управляващите.
Седем души са задържани за кървавите атентати в Шри Ланка (ОБЗОР) При акцията за задържането им са починали трима униформени
И двамата българи са отвън Коломбо, на към 100 километра. Единият е уведомил, че е в сигурност, само че би трябвало да излети през нощта от Шри Ланка и потърсил съвет дали да подхваща пътешестване до столицата. Другият е на отмора и също е в сигурност.

Снимка: Reuters

И двамата са били посъветвани да не подхващат пътешестване към Коломбо и да изчакат ситуацията да се успокои.
Има българи в един от взривените хотели в Шри Ланка От Министерство на външните работи оповестяват, че няма данни за потърпевши български жители
Правителството на Шри Ланка е въвело полицейски час от 18.00 до 6.00 часа локално време, а също по този начин е взело решение за блокиране на обществените мрежи.

Снимка: Reuters

Междувременно са били регистрирани подправени известия за нови два атентата. Към момента летището в Коломбо работи в естествен режим със засилена защита, само че напредването към него е затруднено заради вечерния час.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР