Още двама българи, издирвани с червена бюлетина на Интерпол и

...
Още двама българи, издирвани с червена бюлетина на Интерпол и
Коментари Харесай

Африкански медии: Издирвани от Интерпол гардове на Къро се крият в ЮАР /снимки/

Още двама българи, търсени с алена бюлетина на Интерпол и свързани с убития Красимир Каменов-Къро, най-вероятно се укриват в ЮАР. Това написа Netwerk24, представени от БЛИЦ.
Съобщава се, че Станислав Севдалинов Стаменов и Георги Руменов Стефанов се намират в страната. Стаменов е бил телохранител на Къро преди да го разстрелят, а Стефанов – преди този момент.
Според документ на българското външно министерство, човек с данните на Стаменов, е бил част от група жители, които през 2015 година са декларирали, че желаят да гласоподават в чужбина.
В документа се показва, че пред 2015 година той трябвало да гласоподава в изборна секция в хотел в Кейптаун.
Според информацията от Интерпол, Стаменов, който е от Русе, се търси в Румъния за трафик на опиати. В румънската полиция той е регистриран като дезертьор от закона.
По отношение на Стефанов Интерпол оповестява, че той се търси в България по отношение на обвинявания за ликвидиране и присъединяване в проведена незаконна група. Роденият в София Стефанов е обвинен за побой, приключил със гибел, на надзорник в затвор през 2016 година, след което „ липсващ “.
Полицията в ЮАР все още няма подготвеност да разяснява случаите на Стаменов и Стефанов. Говорител на националната полиция уточни единствено, че има издадени червени бюлетини и по тях се работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР