Още два мача от 27-ия кръг на Първа лига ще

...
Още два мача от 27-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

ЦСКА ще си връща първото място в Благоевград

Още два мача от 27-ия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, 23 април. От 17:45 часа Пирин посреща ЦСКА на стадион " Христо Ботев " в Благоевград, до момента в който от 20:00 часа Левски е хазаин на Берое .
" Армейците " гостуват на " Христо Ботев " в 17:45 часа.
" Червените ", които дълго време бяха водачи в класирането, бяха изместени от първото място след успеха на Лудогорец над Локомотив София в петък. Все отново " армейците " имат опцията да се върнат на върха, в случай че вземат три точки в Благоевград. Играчите на Саша Илич не са изключително безапелационни в последните седмици, като в последния кръг записаха нулево тъждество с Левски след избавена дузпа от вратаря Густаво Бусато в последната минута, а при започване на месеца отпаднаха от Купата на България след домакинска загуба от Черно море. Въпреки това столичани реализират нужните резултати в шампионата и печелят точки, като в същото време имат най-хубавата отбрана в Лигата - 12 позволени гола в 26 мача.

От своя страна Пирин се показа мощно през март и взе поредни победи против Лудогорец и Хебър, само че по-късно " орлетата " нямат триумф три мача. Благоевградчани заемат 14-то място в класирането с 21 точки.

В късния мач Левски посреща Берое във втория дуел на Елин Топузаков отпред на отбора . " Сините " изпуснаха добър късмет да победят огромния си противник ЦСКА в предишния кръг и вследствие на това се смъкнаха до пето място в класирането с 45 точки, три по-малко от четвъртия Черно море, който е изиграл мач повече. Берое е на 12-та позиция с 24 пункта.

Пълна стратегия за 27-ия кръг на Първа лига :

Петък, 21 април

Ботев Враца - Черно море 0:2

Лудогорец - Локомотив София 1:0

Събота, 22 април

Хебър - Арда 0:1

19:30, ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив 1:0

Неделя, 23 април

17:45, Пирин - ЦСКА

20:00, Левски - Берое

Понеделник, 24 април

17:30, Спартак Варна - Септември

20:00, Славия - Ботев Пловдив. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР