Още два кораба отплаваха днес от Украйна за Турция, съобщи

...
Още два кораба отплаваха днес от Украйна за Турция, съобщи
Коментари Харесай

Още два кораба отплаваха от Украйна за Турция


Още два кораба отплаваха през днешния ден от Украйна за Турция, заяви турското министерство на защитата, представено от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6612
Общият брой на корабите, напуснали потеглили от украински пристанища по силата на съглашението, подписано с посредничеството на Организация на обединените нации, към този момент е 16.

Плаващият под флага на Барбадос транспортен съд " Fulmar S " потегли от украинското пристанище Черноморск с 12 000 тона царевица за южния турски град Искендерун, уточни министерството на защитата.

Плаващият под флага на Маршалските острови транспортен съд " Thoe " отплава от същото пристанище към турския окръг Текирдаг. Плавателният съд транспортира 3 000 тона слънчогледово семе.

В изказването на турското министерство на защитата е добавено, че различен транспортен съд ще отплава от през днешния ден Турция за Украйна, с цел да купи зърно.

Доставките на зърно се правят според съглашението, подписано в Истанбул на 22 юли сред Турция, Руската федерация, Украйна и Организация на обединените нации, предвиждащо безвреден експорт на зърно и хранителни артикули от украински пристанища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР