Още два автомобила бяха вдигнати от улиците на район „Западен“

...
Още два автомобила бяха вдигнати от улиците на район „Западен“
Коментари Харесай

Още две трошки отидоха за претопяване в „Западен“ СНИМКИ

Още два автомобила бяха вдигнати от улиците на регион „ Западен “ като част от акцията по унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства.

Служителите на дирекция „ Екология” взаимно с Оперативна програма „ Паркиране и репатриране” и Второ РПУ извършиха наредбата за ръководство на отпадъците и наложително отстраниха колите от улица „ полк. Радул Милков”.

На вдигнатите коли са били сложени стикери с предизвестие за непринудено унищожаване от притежателите им. След приключване на открития период от 3 месеца от общината са минали към осъществяване на наредбата за ръководство на отпадъците.

" Ще продължаваме да разчистваме улиците от сходни изоставени возила. Стремим се да репатрираме всички излезли от приложимост коли, с цел да освободим междублоковите пространства и паркингите. Призовавам притежателите да вземат ограничения и сами да отстранен неизползваемите коли, с цел да не се стига до наложително премахване”, разяснява районният кмет Димитър Колев. /Марица.бг

тагове трошки западен  Още две трошки отидоха за претопяване в „ Западен “ СНИМКИ  Още две трошки отидоха за претопяване в „ Западен “ СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР