Още другата седмица Министерски съвет ще предложи на президентството да

...
Още другата седмица Министерски съвет ще предложи на президентството да
Коментари Харесай

МВР шефът иска смяна на главния секретар заради липса на доверие

Още другата седмица Министерски съвет ще предложи на президентството да бъде заменен основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Това ще стане след отчет на министър Калин Стоянов, в който той ще опише за какво няма доверие на основния секретар.

Това разгласи на брифинг министър председателят Николай Денков след заседание в Министерски съвет с управлението на Министерство на вътрешните работи и службите във връзка последните тежки закононарушение в страната.

Категорично не можем да приказваме за гангстерска война, опълчи се на обществените оценки от последните дни самият вътрешен министър Стоянов. 

Сред тежките престъпни закононарушения за двата месеца от встъпването на държавното управление са случаите на принуждение над дами, най–скандалният - с Дебора от Стара Загора, убийството на Димитър Малинов от Цалапица, последва двойното ликвидиране в Лозен, след него и друго грубо ликвидиране в София, при което трупът на жертвата бе разчленен, а от сряда към статистиката се добави и разстрела на Алексей Петров. 

Съвещанието се организира и на фона на всеобщата промяна на полицейски шефове на районните ръководства в страната, които прави вътрешният министъра Калин Стоянов след негова преценка, за недобре свършена работа и с обяснението, че няма политическа чистка.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР