Oще древните астролози казвали: “Когато няма къде да идете, елате

...
Oще древните астролози казвали: “Когато няма къде да идете, елате
Коментари Харесай

Настъпи ерата на Водолея, започват големи промени!

 " Oще античните астролози казвали: “Когато няма къде да идете, елате на себе си! ". Та и в този момент по този начин - опомнете се! Както към този момент няколко пъти писах, забравете за живота, който сте водили. Свърши. Няма го. И в никакъв случай повече няма да го бъде. Край на диванната съпротива и на кръчмарското политиканстване. Край на кражбите на еврофондове и калинките във властта. И това е по този начин не тъй като се е преродил Левски или пък Крали Марко, с цел да се борят с “чорбаджии изедници " и “родни богаташи ", а тъй като настъпи ерата на Водолея.

Водолеят бе предупреден през 60-те години на предишния век с повсеместните придвижвания за независимост, мир, тъждество, правдивост, състрадание и отговорност. Е! “Децата на цветята ", както ги нарекоха някои тогава, бяха поизбързали с половин век, само че схватливите вдянаха, че на земята към този момент идват нови хора - съвременни и разнообразни, виновни и свободолюбиви, които не може да бъдат елементарно манипулирани и отглеждани като млеконадойни добичета. Марс влиза в назадничав ход от 10 септември.

Водолеят символизира  отговорността в политиката

Хуманните правила на ръководство. Свободолюбието на масите. Тази част от народа, която не цени достолепието си, и тази част от властта, която злоупотребява с пълномощията си, ще бъдат трансформирани посредством лишаване не на живота - това е много мелодраматично за Водолея, само че вършеше добра работа в миналата ера на сякаш милозливите Риби - а посредством глоба в региона, която придава смисъл на самостоятелното им битие. Т.е. някои ще изгубят престижа си, други - парите, трети - фамилиите си, а на четвърти просто ще спре да им става. Уф! Ама и вие сте едни! Какво си помислихте?! Имам поради, че ще спрат да им се случват редените от тях пасианси в кариерата, бизнеса, властта...

Няма да върша ретроспекции, всеки самичък усети това, за което писах още в края на предходната година. Усети го, само че какво е схванал, ще забележим през втората половина на тази. Учебният развой завърши, към този момент сме на изпит. Всички. Защо?

Затова, тъй като от неделя, 16 август, и последната “тежка ", “колективна " планета - Уран, се причисли с назадничав ход в групата на “ретроградните " Юпитер, Сатурн, Плутон и Нептун.

Уран е сигнификатор точно на водолейските правила за човечност и правдивост. Уран символизира политиката и политиците! С противоположното си придвижване в знака на Телец, където той обитава още от 2018-а, Уран ще унищожи комфорта и удобството, ще лишава удоволствията и лукса, ще разтури трапезите и ще секне песните на всички, които считат, че тяхното персонално благополучие е функционалност на непознатото злощастие.

По-паметливите от вас несъмнено ще попитат за какво, откакто постоянно пиша, че астрологията е самостоятелна, в този момент приказвам за “всички ". Така е, тъй като, първо, имаме самостоятелен път на развиване, само че “другите " са наши огледала, които използваме, с цел да поправяме пътя си. И второ - приказваме за “колективни " планети, т.е. такива, които въздействат на генерации хора.

Купонът е цялостен и от наличието на назадничав Юпитер в Козирог. Човеколюбивият господ, покровителят на слабите пробва още от средата на май да отбрани най-голямата своя полезност: тъждество пред закона! Е! Ако сте от законодателната или правосъдната власт и сте обезпечили обективни досъдебни и правосъдни процеси - спете умерено! Юпитер ще ви възнагради царски. Но в случай че сте от другите... не мога да ви мисля. Нито врачки, нито баячки, нито свети литургии ще ви оказват помощ. Ако ще по пет пъти дневно да целувате попски ръце и пет пъти дневно да се молите в джамия - все тая. Ще си го получите.

Отчет даваме и пред ретроградния Нептун, който дебне на пусия в Риби точно този миг още от 2011 година. Нарушителите на духовните правила за тъждество пред основателя,артистите, продали изкуството си, и лекарите, трансформирали призванието в бизнес, ще полудеят.

И това не е метафора. Всички те ще се усещат изолирани и неразбрани (артистите по принцип са с сходни искания и те относително елементарно ще преживеят това). Но броят на психическите отклонения или отключването по чисто сугестивен път на болести ще нараства точно измежду тези хора.

За край оставих най-страшното. Нарочно. Ей по този начин. Да се усещаме като на кино. Плутон също е назадничав в Козирог, където ретроградно се движи и Сатурн. Това вещае дълбоки коренни трансформации и промени с необратим темперамент. Болки, раздели, ограничавания - също.

Подправка в звездната хорър салата ще бъде ретроградният ход на Марс в Овен от 10 септември до 14 ноември. Тези, които към момента си мислят, че ставащото не ги касае, ще усетят физически какво е имал поради българинът, когато е споделил: щом мечката играе при съседите, ще пристигна и у нас. Така че остават броени дни, в които имаме късмет да вземем живота си в ръцете си и да защитим и отстоим правилата на Водолея.

Само в случай че справедливостта бъде възобновена, “играещата мечка " от съседите ще се трансформира в “миловидна панда ", когато затанцува в нашия двор. Инак - кръв и гнет, за който ще се заплаща скъпо и прескъпо освен от отговорните, само че и от тези, които ги поддържат с деяние или безучастие.

Процесите, които започват от 16 август, ще имат своя първи финал на 20 декември когато Сатурн ще бъде в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей. Истинският завършек на историята, почнала през март 2020-а с първото за тази година нахлуване на Сатурн във Водолей, ще бъде през април 2021-а, когато Плутон още веднъж ще поведе в назадничав ход всички други планети.

Тогава живите ще завидят на мъртвите, в случай че през днешния ден дебелоглавите не правят отстъпка пред рационалните! На финала. Бъдете щастливи, че живеем във време, което способства нашето израстване. Опознавайте себе си посредством уроците на живота. И бъдете спокойни! Нищо неприятно няма да ви се случи, веднага като с ваше деяние или безучастие, с думи или безмълвие не сте предизвикали болежка на другите живи същества, не сте откраднали хляба на някого или не сте измамили, с цел да спечелите ", написа Стилиян Иванов за.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР