„Още днес ще разпоредя пълна проверка по всички аспекти на

...
„Още днес ще разпоредя пълна проверка по всички аспекти на
Коментари Харесай

Кирил Петков ще разпореди пълна проверка на „Южен поток”

„ Още през днешния ден ще разпоредя цялостна инспекция по всички аспекти на плана „ Южен поток”. Това съобщи министър председателят Кирил Петков при започване на съвещанието на Министерския съвет в сряда. Той изясни, че идните му дейности са вследствие на това, че „ сътрудниците ни виждат корупцията като главен инструмент за въздействието на Путин в нашия район и в Европа като цяло ". Според министър-председателя Русия употребила точно подобен вид планове за практикуване на въпросното въздействие.

Петков сподели още, че по време на визитата му в Съединени американски щати през миналите дни е реализиран прогрес за " намирането на заместващи F-16 самолети ". " Това е опция поради забавянето на самолетите, които сме си поръчали. Министърът на защитата продължава с намирането на тези заместващи мощности, само че ще имаме поддръжка и за това, тъй че българското небе да остане предпазено ", означи министър председателят.

" Радвам се, че през днешния ден в Министерски съвет вкарваме и дерогация за понижаване на акциза на тока и газа ", съобщи още Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР