Още аплодисменти за певците от Монтана, призьори в Арлекин“ поднесе

...
Още аплодисменти за певците от Монтана, призьори в Арлекин“ поднесе
Коментари Харесай

Кметът на Монтана поздрави певците от ОДК Ние врабчетата, които се завърнаха с първи места от фестивал в Италия

Още овации за артистите от Монтана, призьори в „ Арлекин “ сервира кметът на Монтана Златко Живков, който се срещна с тях.

Кметът на Монтана Златко Живков поздрави надарените деца от музикалната школа на Обединен детски комплекс „ Ние врабчетата “ в Монтана, които се завърнаха спърви местаот интернационалния фестивал „ Арлекин “.

Той се проведев посолството на Република България в италианската столица Рим на 9 март.

Рая Атанасова, Магдалена Александрова и Жанета Пейна, както и вокална група „ Детски смях “ от Монтана завоюваха първи места в състезанието и правото на да показват България на Световния шампионат по театрални изкуства, който ще се проведепрез септември в Италия.

„ Щастлив съм да и не съм се съмнявал, че ще покорите тази сцена. Знайте, че можете още повече. Работете, учете и се стремете към триумфа! “ Товапожела кметът Живков на призьорите.

Миглена Георгиев – шеф на детския комплекс и началник на музикалната школа благодари на кмета за опцията, децата на Монтана да вземат участие в този влиятелен конгрес и му подари сувенирна плоча от присъединяване в „ Арлекин “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР