Още абитуриенти се присъединяват към предизвикателството Това не си го

...
Още абитуриенти се присъединяват към предизвикателството Това не си го
Коментари Харесай

Абитуриенти от Гимназията по туризъм станаха кръводарители за първи път

Още зрелостници се причисляват към предизвикването „ Това не си го правил “, което УМБАЛ Бургас насочи към завършващите. И тази година болничното заведение предизвика младежи, навършили 18 години, да запомнят бала си, като станат кръводарители.

Че са научили най-важния урок – урока по човещина, този път демонстрираха зрелостниците на Професионалната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “. Навръх Великден представители на Випуск 2023 посетиха бранша по кръводаряване в УМБАЛ Бургас и дадоха парченце от себе си, с цел да живее някой различен, оповестяват от лечебното заведение.

В самодейността се включиха възпитаници от четири класа на учебното заведение. УМБАЛ Бургас благодари на техните родители и учители, както и на педагогическия консултант на гимназията госпожа Стоянка Петкова, която разпространява доброволното и безплатно кръводаряване и стимулира учениците от всеки завършващ випуск да станат донори.

В идващите седмици следва самодейността „ Това не си го правил “ да бъде подета и от Професионалната гимназия по механотехника.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР