Още 8 почетни граждани ще има София и те ще

...
Още 8 почетни граждани ще има София и те ще
Коментари Харесай

СОС решава за почетните граждани на София на 13 септември

Още 8 почетни жители ще има София и те ще получат званието си на тържествената сесия на СОС на 17 септември, когато е празникът на столицата. Това излиза наяве от дневния ред на първата, за политическия сезон сесия на СОС на 13 септември, четвъртък, когато локалният парламент би трябвало да утвърди предложите 8. Сред тях са артистът Владимир Пенев и акад. Пламен Карталов, цирковият актьор Александър Балкански, поета и драматург Рада Москова и други

На председателски съвет предходната седмица е утвърден дневния ред за четвъртък, който включва 55 точки. Очаква се в понеделник да влязат още няколко спомагателни. Така сезонът за локалния парламент в София стартира с усилена работа. От понеделник до сряда стартират работа и всички непрекъснати комисии към СОС.

От дневния ред излиза наяве, че в Дралевци ще има още четири групи във филиала на ДГ №160, т. 26 – Доклад вх.№ СОА18-ВК08-10879/03.09.2018 година по отношение на откриване на нова детска градина за четири групи – филиал на ДГ № 160 „ Драгалевци “ в новоизградена постройка, представляваща по кадастрална карта и кадастралните регистри на гр. София, постройка с идентификатор 68134.1976.633.2, ситуирана в УПИ XXVI-за детска градина, с адрес гр. София, регион „ Витоша “, кв. Драгалевци, ул. „ Комините “ № 3.

Очаква се по първите 3 точки от дневния ред да има полемики.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР