Още 7 партии и организации се включиха в широката Местна

...
Още 7 партии и организации се включиха в широката Местна
Коментари Харесай

Още 7 партии и организации се включиха в широката Местна коалиция ”БСП за България”

Още 7 партии и организации се включиха в необятната Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Тя беше образувана в Деня на София - 17-ти септември - за взаимно явяване на изборите в столицата. Местната коалиция поддържа кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на Столична община.

Към МК " Българска социалистическа партия за България " се причислиха още Политическа партия " Нова Зора ", Политическа партия " Европейска сигурност и интеграция ", Политическа партия " Съюз на отечеството ", Политическа партия " Земеделски съюз " Александър Стамболийски ", СП " Български път ", Национално придвижване " Народна мощ " и Сдружение " Солидарна България ".

Участниците в необятното ляво обединяване си сложиха за цел да отстояват и спомагат за провеждането на демократични и почтени избори, гарантиращи свободната воля на българските жители, както и да отстояват общи възгледи, позиции и дейности по време на предизборната акция в Столична община.

" Много е значимо да вървим дружно в акцията за локалните избори. Само обединени имаме опция да използваме неповторимия късмет да сложим завършек на 33-годишното дясно ръководство в София, разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков. - Нашата съществена задача в този момент е да работим по този начин, че хората да ни чуят, да ни се доверят и да гласоподават за нас на 29-ти октомври. Ваня Григорова, ние дружно, сме единствената опция за града ни. В момента имаме четирима издигнати десни претенденти.

 

Очакваме петия десен - този на ГЕРБ. И след ретроградния Меркурий отново нямат претендент. Дори звездите стопираха да им приказват на тях. Ние обаче би трябвало да си свършим нашата работа - всички дружно, с цел да се поздравим с триумф ".

Кандидатът за кмет на София и лидер на листата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова благодари за поддръжката на осемте партии и организации. " Пред нас има доста работа, която би трябвало да свършим, сподели тя. - Важно е да стигнем до допустимо най-вече хора персонално, на терен. Да се срещнем с тях лице в лице, да забележим отношението им, да чуем мненията и предложенията им, да се вслушаме в рецензиите им. Ако си свършим работата, резултатът ще е отличен. Ако - не, тези 33 години ще станат 37.

 

Тогава единствено ние ще бъдем виновни за това, че не сме прекратили господството на дясното в столицата още в този момент. Когато сложим завършек на неолибералната идеология в София, когато прекратим разграбването на столицата, това ще бъде краят на неолиберализма и в България. Трябва да бъдем дружно, с цел да счупим тази Сглобка, която се готви и на локално равнище. Аз към този момент нямам никакво подозрение, че такава е контрактувана ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР