Още 596 румънски граждани са се върнали в Румъния от

...
Още 596 румънски граждани са се върнали в Румъния от
Коментари Харесай

Още 596 румънски граждани са се върнали от Израел през изминалата нощ

Още 596 румънски жители са се върнали в Румъния от Израел през миналата нощ, заяви през днешния ден Министерството на външните работи, представено от Аджерпрес.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 140
В информацията се прецизира, че те са пристигнали с два полета на румънския народен авиопревозвач ТАРОМ и с други два полета, осъществени от частни самолетни компании.

Снощи министерството заяви за 115 румънски жители, които са били репатрирани от Израел с полет, осъществен от частна самолетна компания.

Министерство на външните работи отбелязва, че мобилен консулски екип на румънското посолство в Тел Авив и на румънското посланичество в Рамала, както и екип за бързо реагиране на Кризисното звено на Министерство на външните работи остават на летище " Бен Гурион " в Тел Авив, с цел да дават консулска помощ на румънските жители на летището, написа Българска телеграфна агенция.

Румънските жители, които се намират на територията на Израел, могат да се свържат с румънското посолство в Тел Авив и да оповестят за наличието си в района, като посочат персоналните си данни и координати си, осведоми Министерство на външните работи, като отбелязва, че това е доста значимо за вярното централизиране на данните и обезпечаването на ефикасна връзка за оказване на консулска помощ.

Вчера министър председателят Марчел Чолаку съобщи, че още 780 румънски жители, намиращи се в Израел, са поискали да бъдат репатрирани, а националната самолетна компания ТАРОМ ще им помогне да се върнат в страната, съобщи новинарският уебсайт Нюз.ро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР