Още 4 положителни проби за Covid-19 има в БСП. Сред

...
Още 4 положителни проби за Covid-19 има в БСП. Сред
Коментари Харесай

Още четирима от БСП с положителна проба за коронавирус

Още 4 позитивни проби за Covid-19 има в Българска социалистическа партия. Сред тях са националният представител Николай Цонков и общинският консултант Николай Николов.
Преди дни социалистът Янаки Стоилов даде позитивна проба и това наложи тестване на членовете на Националния съвет и на Градския съвет на БСП-София, на чиито съвещания той е участвал.
Стоилов е настанен във Военномедицинска академия.
В понеделник позитивна проба даде и зам. -председателят на Столичния общински съвет (СОС) и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Милка Христова. Тя е настанена в болнично заведение и се усеща добре.
“С тези, с които съм се срещала през вчерашния ден, са били изследвани - и сътрудниците от " Леге ", и сътрудниците от " Позитано ", ще бъдат изследвани и сътрудниците от една краткотрайна комисия в столичния общински съвет. Ние тогава спазвахме всички карантинни ограничения и бяхме с маски ", сподели тя пред БНР.
Поради тази причина стартира и всеобщо тестване при социалистите. Около 70 са членовете на левицата, които минаваха проби.
Окончателно всички резултати ще станат ясни до два дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР