Още 28 души в Сливен и областта са под домашна

...
Още 28 души в Сливен и областта са под домашна
Коментари Харесай

68 български и чужди граждани са под домашна карантина в Сливен заради коронавируса

Още 28 души в Сливен и региона са под домашна карантина и лекарско наблюдаване, считано от 9 март, оповестиха от регионалната администрация. Лицата са български и задгранични жители, пристигнали от Италия. С тях общият брой на жителите, под домашна карантина поради коронавирусната зараза, възлиза на 68 души.

Медицинското наблюдаване на българските жители се прави от техните персонални лекари, а на чужденците – от Регионалната здравна ревизия - Сливен.

Двама души в Сливен са със подозрение за ковид

В уеб страниците на Министерството на здравеопазването и на Регионалната здравна ревизия е поместена подробна информация за болестта от ковид, метода на разпространяване, ограниченията за предотвратяване, инструкции за дейностите, които би трябвало да предприемем при прояви на болестта като висока температура, кашляне, затруднено дишане и други Изрично условие е хората да уведомят персоналните си лекари за влошеното си положение по телефона или посредством електронни устройства.

В основаната неподходяща обстановка с разпространяването на вируса лекарите предлагат постоянно миене на ръцете, поддържането на добра персонална хигиена, стерилизация на работното място и у дома.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР