Още 27 хиляди лева са нужни на Ивелина Димитрова, която

...
Още 27 хиляди лева са нужни на Ивелина Димитрова, която
Коментари Харесай

Още 27 000 лева са нужни на Ива, чийто живот се преобърна заради катастрофа

Още 27 хиляди лв. са нужни на Ивелина Димитрова, която е прикована в инвалидна количка в резултат на тежка злополука отпреди 10 години. На 30-ти септември и 1-ви октомври от 10 до 19 часа на площад „ Тройката ” Бургас ще се организира шестият по ред и финален за тази година благотворителен базар „ Заедно за Ива ”. На базара ще бъдат изложени доста детски играчки, книги, бижута, ръчно направени от разнообразни майстори на ръчната направа и доста други неща на алегорични цени. Всеки, посетил базара и закупил най-малко един продукт в интерес на Ива, ще има опцията да се запише за специфичната премия, която ще се разиграе посредством лотария - уикенд за двама, обезпечен от хотелски комплекс в Чепеларе, написа " Флагман ". Неслучайно Ивелина Димитрова избра Бургас за нейния финален базар. Ивелина е директно обвързвана с морския град. Преди 10 години на околовръстният път на Бургас, в посока Созопол, Ивелина и неин другар претърпяха тежка злополука с съдбовен край. Р.Е.С. почина на място, а Ива е прикована към инвалидната количка към този момент 10-та година.

Тя е с два счупени гръбначни прешлена 6-7ТХ и 5-8 ТХ спукани, увреждане на гръбначен мозък и още доста контузии по тялото. Към този миг момичето е в устойчиво положение и не стопира да търси способи, с цел да събере оставащата й сума за интервенция.

Лекарите в България не дават очаквания на младата жена. Още преди 10 години са я отписали от живота, само че тя през днешния ден потвърждава, че те не са тези, които вземат решение, а духа, силата, вярата и упоритостта й. Борейки се сама през всичките тези години, търсейки способи, посредством които да се изправи още веднъж на крайници, през днешния ден тя има оферта от Американският институт по мини инвазивна гръбначна хирургия AIMIS в Кипър, а експертите там дават немалки очаквания Ива да усъвършенства здравословното си положение.

Операцията се състои в слагане на титаниеви импланти за подсилване на гръбначната колона, интервенция на нерв, пресечен в България, нерв, който дава отговор за сетивността на долните крака, която през днешния ден Ива няма. Присаждане на стволови кафези и декомпресия на гръбначният мозък. Общата сума за лекуването на Ивелина в Кипър е 130 000 лв.. Към днешна дата по дарителската сметка на Ивелина има 103 000 лв., нужни са и още 27 000 лв..

Как може да помогнете:

Чрез дарителски смс на номер 17 777 с текст DMS IVELINA (на стойност 1 лев)
Чрез превод на сума по дарителската сметка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank,Пощенска банка/ град Русе

Чрез превод към PayPal: [email protected]

Чрез групата базар във Фейсбук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР