Осезаемо полицейско присъствие ще има в събота в целия Пловдив,

...
Осезаемо полицейско присъствие ще има в събота в целия Пловдив,
Коментари Харесай

Осезаемо полицейско присъствие в Пловдив заради мача между Ботев и Левски, снимат публиката с дронове

Осезаемо полицейско наличие ще има в събота в целия Пловдив, поради футболния мач сред тимовете на " Ботев ” – Пловдив и “Левски “ – София с начален час 18.45.

В града на тепетата ще има чиновници на реда и от Столична дирекция на вътрешните работи и от други регионални дирекции. По улиците и в проблематичните зони ще патрулират екипи от профилираните подразделения за защита на публичния ред.

Поведението на публиката ще бъде заснемано със специфични видеокамери и дронове.

Малолетни и малолетни ще влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн.

Привържениците на гостуващия тим ще бъдат посрещани от полицейски чиновници на тир паркинга на 133-я на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, а идващите от посока Стара Загора ще бъдат посрещани след разклона за село Войводиново. С полицейски акомпанимент транспортните средства ще паркират на ул. „ Димитър Ризов “, като групово ще се придвижват към стадиона.

Феновете на “Ботев ” – Пловдив “ ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А, Б, В и част от бранш Г.

Мачът ще спре напълно или поетапно придвижването на МПС и рейсове от всеобщия градски превоз по бул. „ Източен “ - от кръстовището с бул. „ Княгиня М. Луиза “ до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”, ул. „ Богомил “ - от кръстовището с ул. „ Лев Толстой “ до кръстовището с бул. „ Източен ”, ул. „ Димитър Ризов “ и ул. „ Професор Цветан Лазаров “ – от кръстовището с бул. „ Освобождение “ до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург “, ул. „ Варшава “ – от кръстовището с ул. „ Богомил “ до кръстовището с ул. „ Славянска “, ул. „ Славянска “ – от кръстовището с бул. „ Източен “ до кръстовището с ул. „ Лев Толстой “ и ул. „ Лев Толстой “ – от кръстовището с бул. „ Княгиня М. Луиза “ до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР