Осемнайсетгодишен младеж е заловен, след като се представял за полицай

...
Осемнайсетгодишен младеж е заловен, след като се представял за полицай
Коментари Харесай

Пиян младеж реши да си поиграе на полицай в Русе, хванаха го да прави проверки на пътя

Осемнайсетгодишен юноша е хванат, откакто се представял за служител на реда и опитал да прави инспекции на пътя. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Сигналът за мнимия служител на реда постъпил към 8.30 часа през вчерашния ден. Шофьор обяснил, че в региона на " Текето " - по пътя сред селата Николово и Червена вода, бил спрян за инспекция със " стоп-палка " от млад мъж, облечен със зелено полицейско яке с пагони, с бойна шапка с козирка с логото на Министерство на вътрешните работи, с къси тъмни панталони и с бели маратонки.

Мнимият служител на реда бил във очевидно несъответстващо положение. По тази причина мъжът отказал да му подаде персоналните си документи и тези на автомобила, като се отправил към село Червена вода. След това подал сигнал.

Последвали незабавни дейности на чиновници от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, които разкрили мнимия служител на реда. Оказало се, че униформените облекла и полицейски атрибути били на татко му.

По случая се води следствие, а от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи припомнят, че носенето на униформено облекло, служебни знаци или надписи в нарушаване на закона за Министерство на вътрешните работи е закононарушение, за което се носи и съответната отговорност.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР