Осемнадесет месеца след въвеждането на безконтактната си карта за гориво

...
Осемнадесет месеца след въвеждането на безконтактната си карта за гориво
Коментари Харесай

Картата за гориво за камиони на IDS отчита 100% защита на плащанията

Осемнадесет месеца след въвеждането на безконтактната си карта за гориво за камиони, IDS (International Diesel Service) - част от компанията Q8, записва безспорна успеваемост при обезпечаването на сигурността на горивното картово заплащане, оповестиха от компанията.

От октомври 2016 година до момента статистиката на доставчика на горивни карти за камиони регистрира неналичието на даже и един случай на платежнa измамa или скиминг. Благодарение на сигурен вграден чип, картата за гориво не може да се копира, а в композиция с останалите превантивни ограничения на IDS, това е единствената карта на пазара, която предлага 100 % безвредни картови транзакции.

Като водач на пазара в обезпечаването на сигурност на картите за гориво, IDS първа достави своите горивни карти с RFID технология (т.е. безконтактен чип) и оторизация в действително време за всяка транзакция. Вграденият RFID чип предлага същите функционалности като на всяка безконтактна банкова карта, т.е. прави картите по-бързи и по-лесни за прилагане, само че също по този начин и извънредно сигурни.

Винченцо Маниачи, световен бизнес шеф за карти на Q8, разяснява: „ Горивото продължава да бъде доста прелъстителен артикул за измамниците. Затова сме извънредно горди да съобщим, че IDS не е имала нито един случай на измами с карти. Нашите карти за гориво са толкоз сигурни, колкото банковите карти, заради което са най-сигурното решение на пазара. Фалшифицирането е невероятно, тъй като картата не може да се копира, тъй че нарушителите не могат да заменят технологията, която използваме. "
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР