Осемнадесет години след излизането си, The Devil Wears Prada преживява

...
Осемнадесет години след излизането си, The Devil Wears Prada преживява
Коментари Харесай

Истината за превъзходното обличане

Осемнадесет години след излизането си, The Devil Wears Prada претърпява малко време. Клиповете и мненията се популяризират в TikTok; циркулира видеоклип в YouTube на неговата звезда, Ан Хатауей, която гледа още веднъж кино лентата. Ето за какво е неловко, като стилист, да призная, че в никакъв случай не съм го виждал.

До тази седмица. И филмът сервира същинска изненада. Дяволът, както се оказва, е съвсем изцяло апатичен към облеклата. Да, героите са изтънчено облечени и загатват имена на доста дизайнери. И въпреки всичко режисьорът Дейвид Франкел в никакъв случай не насочва вниманието ни към модата и характерните свойства на облеклата в никакъв случай не попадат в историята. Това е филм за модата по метода, по който филмът на Арнолд Шварценегер е за оръжията.

Сюжетът е противоположна Пепеляшка, в която героят отхвърля ролята на принцеса, откакто открива, че кралското семейство е изцяло прогнило — само че им предлага известна мярка за възмездие на излизане. Хатауей играе идеалистична и немодерна млада журналистка, която по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР