Осемгодишно момченце от Румъния е открито удавено в морето край

...
Осемгодишно момченце от Румъния е открито удавено в морето край
Коментари Харесай

Осемгодишно момченце от Румъния се удави в морето край Елените

Осемгодишно момченце от Румъния е намерено удавено в морето край курортен комплекс " Елените ", оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. 

 

Сигналът е подаден към 8:43 часа тази заран в полицейското ръководство в Несебър. Инцидентът е станал на неохраняема зона на плажа сред хотелите " Роял парк " и " Зорница ". Детето е било с дюшек и повлечено от бурното море. 

 

Осемгодишното момченце влезнало в морето с майка си и по-малкото си братче. В един миг морето повлякло румънчето с дюшека, а майка му не съумяла да го задържи. Изнесла на брега второто си дете и потърсила помощ от чиновници на близко ситуирани джетове. Те отивайки към отдалечаващия се от брега дюшек, откриват, че детето се удавило. Тялото му е изнесено на плажната линия и следва да бъде откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване - Бургас.

 

Спасители по южното Черноморие споделиха пред Българска телеграфна агенция, че макар горещото време, в морето е рисково да се влиза поради нестихващото от няколко дни бурно неспокойствие. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР