Осемгодишно момче, изгубено в отдалечените гори на Мичиган, оцеля два

...
Осемгодишно момче, изгубено в отдалечените гори на Мичиган, оцеля два
Коментари Харесай

8-годишно момче оцеля сред дивата природа в Мичиган, като яде сняг

Осемгодишно момче, изгубено в отдалечените гори на Мичиган, оцеля два дни измежду дивата природа, като яде сняг и се кри под пън, с цел да се подслони.

Нанте Ними се изгубил в събота, до момента в който къмпингувал в държавния парк Porcupine Mountains Wilderness. Това е станало, когато момчето ходило да събира дърва за огрев, написа Би Би Си, представени от БТВ.

Започнала избавителна акция и 150 души се присъединили в издирването на 8-годишното момче. В понеделник той е открит в положително здраве под пън, на към две благи от лагера му. Момчето е споделило на полицията, че е яло чист сняг, с цел да се хидратира.

„ Той самоуверено се е справил с естествените стихии, като се е подслонил под дънера, където в последна сметка е бил открит ", се споделя в изказване на полицията на щата Мичиган.

От полицията на щата Мичиган обявиха, че теренът е „ доста далечен и хълмист с доста стояща вода заради годишното време “. Няколко пътища са били непроходими поради огромното количество сняг.

Екипът се е съсредоточил върху повърхност от към 40 кв. благи (100 кв. км) в парка и в последна сметка разкрил момчето. То се е събрало със фамилията си, оповестиха още от полицията.

News Release - Update: Missing Boy Found Safe and Reunited with Family
— MSP Eighth District (@MSPEighthDist)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР