Осемдесет служители на завода Лада Ижевск започнаха работа в Ижевския

...
Осемдесет служители на завода Лада Ижевск започнаха работа в Ижевския
Коментари Харесай

Калашников вместо Lada Vesta ще сглобяват работници на АвтоВАЗ

Осемдесет чиновници на завода " Лада Ижевск " започнаха работа в Ижевския машинален цех (IMZ), който е част от оръжейния тръст " Калашников ". Това е една от ограниченията " за опазване на кадровия капацитет на предприятието " и " обезпечаване на почтени заплати " на фона на наказания и дефицит на съставни елементи за производството на коли.

В момента не е ясно какво тъкмо ще вършат чиновниците на АвтоВАЗ - от " Калашников " споделят единствено, че ще оказват помощ за осъществяването на държавната отбранителна поръчка, написа motor.ru.
 Новите опростени коли Lada и тяхната цена
Новите опростени коли Lada и тяхната цена

Производството бе наранено съществено от глобите след съветската инвазия в Украйна

Това заяви в Телеграм каналът " Калашников информ ". Става дума за 80 чиновници, които към този момент са кандидатствали за краткотрайна работа. Очевидно по този метод АвтоВАЗ ще компенсира престоя заради липса на съставни елементи, а IMZ ще извърши държавната отбранителна поръчка, макар че продуктите на компанията не се лимитират до едно стрелково оръжие.

Освен ловни пушки и револвери, IMZ създава пейсмейкъри, машини за пълнене и автомобилни компресори. Заводът предлага и услуги за леене и щамповане на елементи, термична и механична обработка.
 Русия разрешава на Индия да създава най-новите и осъвременени автомати Калашников
Русия разрешава на тази нация да създава най-новите и осъвременени автомати Калашников

След посещаване на Путин

Ангажирането на чиновници на АвтоВАЗ за работа ще спомогне за поддържането на кадровия капацитет на Лада Ижевск, както и ще обезпечи почтени заплати на чиновниците, написа Kalashnikov Inform. Освен това съдействието на фирмите ще продължи, тъй че надали въпросът ще бъде стеснен единствено до осем дузини души.
 АвтоВаз ще прави нови модели Lada, по-малко подвластни от вносни елементи
АвтоВаз ще прави нови модели Lada, по-малко подвластни от вносни елементи

Концернът ще постави всички старания за възобновяване на веригите за доставки

По-рано автомонтажната компания " Автотор ", Калининград, който също страда от спиране на веригите за доставки и напускането на задгранични компании, предложи на чиновниците няколко разновидността за работа на ненапълно работно време. Ръководството на завода се договорило с разсадник на 100 километра от града да събира ягоди, боровинки и ябълки, като на служащите било дадено да получават от 1350 до 2500 рубли дневно. Вторият вид е да се наемат като служащи в строителството на жилищен комплекс " Автотор-парк ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР