Осем тона отпадъци от най-различно естество събраха днес служителите на

...
Осем тона отпадъци от най-различно естество събраха днес служителите на
Коментари Харесай

Осем тона отпадъци събраха доброволци край ГККП Кардам

Осем тона боклуци от най-различно естество събраха през днешния ден чиновниците на ДГС – Генерал Тошево и доста доброволци от общината в сектора към ГККП Кардам. Боклуците са събрани в чували като сега чиновници на кметството го извозват за депониране към градското бунище.

Успяхме да съберем всички битови боклуци по продължение на 6 километра, от двете страни на пътя. Боклуци имаше на 3-4 метра от банкета измежду дърветата и в действителност ни лиши доста време, до момента в който успеем да приберем всичко, изясни зам.-директорът на стопанството инж. Димитър Иванов. Той сподели още, че към този момент са сложени надписи и са основани места за изхвърляне на боклуци, като се надява че водачите които чакат преди пункта ще ги употребяват и гората ще остане чиста, каквато е сега.

Припомняме ви, че почистването през днешния ден се провежда от горското стопанство и община Генерал Тошево, а региона преди ГККП Кардам беше извънредно нечист от водачите на преминаващите тирове, поради неналичието на социално-битови пространства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР