Осем тийнейджъри са починали от отравяне с въглероден оксид навръх

...
Осем тийнейджъри са починали от отравяне с въглероден оксид навръх
Коментари Харесай

Жестока трагедия: Откриха осем трупа на младежи в Къща за гости

Осем младежи са умряли от отравяне с въглероден оксид точно на Нова година в Босна и Херцеговина, оповестиха локални медии, базирайки се на публично доказана информация, заяви ДПА.

Очаква се детайлности по случая, в това число за броя на жертвите, да бъдат огласени след привършване на следствието в град Посушие.

В. "Дневни аваз " цитира локални източници, съгласно които са починали осем младежи. Всички източници показват, че повода за случая е повреден генератор. Групата, както наподобява, се събрала да посрещне Нова година в къща за посетители.



На място пристигнали четири девойки и четири момчета. Жертвите са били на възраст сред 18 и 19 години.

"В прилежащата вила е имало и други младежи, които посрещали Нова година. Те първи забелязали, че никой нито влиза, нито излиза от вилата наоколо, без значение, че преди този момент се засекли и знаели, че тя би трябвало да е цялостна с посетители. Тогава решили да ревизират, вратата била заключена, само че един от тях съумял да проникне до приземния етаж и видял младежите. Той е подал и сигнал в полицията ", разкрива комисар Милан Галич, представен от Klix.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР