Осем са контролно-пропускателните пунктове на Пазарджик, които обхващат всички изходи

...
Осем са контролно-пропускателните пунктове на Пазарджик, които обхващат всички изходи
Коментари Харесай

Осем КПП-тата в Пазарджик


Осем са контролно-пропускателните пунктове на Пазарджик, които обгръщат всички изходи на града, оповестява БНР.

За обезпечаването на активността е зает целия състав на пътна полиция. Към момента по-голямата част от пътуващите нямат служебни бележки от работодателите си, сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов.

„ Като, несъмнено, се надяваме в рамките дневно до два да се даде опция на множеството жители, които имат непрекъснат адрес по персонална карта в град Пазарджик, само че живеят в други близки обитаеми места да им бъдат издадени служебни бележки, по тази причина, че работят в Пазарджик. Днес община Пазарджик е разпоредила, както в самата община, по този начин и в кметствата на обитаемоте места, кметовете да издават служебни бележки “, посочи той.

„ Към момента най-натоварените КПП-та са тези към град София, на Главиница на изхода за Пещера-Батак и региона на моста Атлантик, където е изходът по посока за Велинград “, изясни Мирослав Стоянов

„ Всичко е извадено на терен. Проверки в централните градски елементи за скупчване на хора, в парковете, градините, огромните супермаркети, тъй че с дейностите, с които е натоварена полицейската конструкция са извънредно доста и те са освен на територията на Пазарджик, като най-голямо районно ръководство тук, а и на територията на всички останали - Панагюрище, Септември, Велинград, Пещера “, сподели представителят на Министерство на вътрешните работи Пазарджик Мирослав Стоянов.

По информация на Българска национална телевизия има запушване на един от пунктовете за излаз от София към автомагистрала „ Тракия “. Задръствания има и на изходите на Бургас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР