Осем са арестуваните в Пловдив в хода на започналата в

...
Осем са арестуваните в Пловдив в хода на започналата в
Коментари Харесай

8 са арестуваните в Пловдив при акцията срещу разпространението на наркотици

Осем са задържаните в Пловдив в хода на почналата в среднощ огромна национална акция на полицията и прокуратурата против разпространяването на опиати, заяви. Сред арестуваните е и единайсетокласник, у който са открити 20 таблетки " екстази " като първичните данни сочат, че ги е продавал на съучениците си по 50 лв..

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Васил Костадинов акцентира, че в акцията, която ще продължи и в идващите дни, са ангажирани над 500 служители на реда.

" Това, което е особено и ще бъде акцент в работата и което към този момент в действителност дава някакъв резултат е работата в региона към образователни заведения или места където се събират младежи - паркове, градини, площадки ".

В зоната на Апелативната прокуратура, която обгръща с изключение на Пловдив още 5 области, формираните досъдебни производства са 24, като са осъществени 18 претърсвания и изземвания, а арестуваните са 24-ма, сподели зам. апелативният прокурор Румен Попов.

Той заяви, че има иззети над 100 кг метаамфетамини.

Разкрита е и лаборатория в Сопот за произвеждане на марихуана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР