Осем професионални гимназии и техните бизнес партньори участват в тазгодишното

...
Осем професионални гимназии и техните бизнес партньори участват в тазгодишното
Коментари Харесай

VII панорама на професионалното образование в Стара Загора

Осем професионални гимназии и техните бизнес сътрудници вземат участие в тазгодишното издание на VII регионална гледка на професионалното обучение и образование на кариерното развиване в Стара Загора.
Тази година за първи път панорамата се организира навън и освен в регионалния град, а и в Казанлък, Чирпан, Раднево и Гълъбово. С презентации, произведения и макети от практическото образование и демонстрации учебните заведения демонстрират опциите за асимилиране на специалности. Днес и на следващия ден на пешеходната зона по протежението на Градската градина на щандовете на професионалните учебни заведения бъдещи гимназисти и родителите им ще могат да схванат повече за образованието и опциите за професионална реализация след довеждане докрай на приблизително обучение. На панорамата са професионалните гимназии по електроника „ Джон Атанасов”, по строителство, архитектура и геодезия „ Лубор Байер”, по строителство и дървообработване „ Недьо Ранчев”, по ветеринарна медицина „ Иван Павлов”, по електротехника „ Георги Раковски”, по облекло и хранене „ Райна Княгиня”, по механотехника и превоз „ Никола Вапцаров” и Търговската гимназия „ Княз Симеон Търновски”. Целта на събитието разпространение на специалностите и специалностите, по които могат да се образоват младежите в междинните учебни заведения в област Стара Загора и за новите трендове в професионалното обучение.
Утре в границите на панорамата бизнес учебни заведения ще се включат в кръгла маса на тематика „ Професионалното обучение - взор в бъдещето “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР